Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
    Kosár
    Az Ön kosara jelenleg üres!

     

    Adatkezelési tájékoztató

     

    Adatkezelő

    Név:

    Rothbart Kft.

    Székhely

    7361 Kaposszekcső, Petőfi Sándor utca 46.

    Levelezési cím, panaszkezelés

    7361 Kaposszekcső, Liget ltp. 10.

    E-mail

    militaria.webarhaz@gmail.com

    Telefonszám

    +36 30 971 03 80

    Weboldal

    https:// www.militaria-nagyaruhaz.hu/

      

    Tárhelyszolgáltató

    Név

    KontorNET Számítástechnikai Szolgáltató Bt.

    Levelezési cím

    9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

    E-mail cím

    ugyfelszolgalat@startuzlet.hu

    Telefonszám

    +36 30 535 2181

    A szerződéskötés és teljesítés érdekében kezelt adatok

    Kapcsolatfelvétel

    Abban az esetben, ha az érdeklődő emailben, vagy telefonon kérdéssel fordul hozzánk valamely termékkel kapcsolatban. 

    Kezelt adatok

    Az érdeklődő által a kapcsolatfelvétel során megadott adatok.

    Az adatkezelés időtartama

    Az adatokat csak a kapcsolatfelvétel lezárultáig kezeljük.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az érdeklődő önkénteshozzájárulása, amit a kapcsolatfelvétellel ad meg Adatkezelő számára. Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

     Regisztráció a weboldalon

    A regisztráció során megadott adatok tárolásával az Adatkezelő kényelmesebb szolgáltatást tud biztosítani (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor nem kell ismét megadni). A regisztráció a szerződéskötésnek nem feltétele. 

    Kezelt adatok

    Az adatkezelés során az Adatkezelő a nevet, lakcímet, telefonszámot, e-mail címet, a megvásárolt termék jellemzőit és a vásárlás időpontját kezeli.

    Az adatkezelés időtartama

    A hozzájárulásának visszavonásáig.

    Az adatkezelés jogalapja

    A regisztráló önkéntes hozzájárulása, amit a regisztrációval ad meg az Adatkezelő számára Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

     A rendelés feldolgozása 

    Kezelt adatok

    Az adatkezelés során az Adatkezelő a nevet, lakcímet, telefonszámot, e-mail címet, a megvásárolt termék jellemzőit, a megrendelés számát és a vásárlás időpontját kezeli.

    Az adatkezelés időtartama

    Az adatokat a polgári jogi elévülési idő szerint 5 évig kell megőrizni.

    Az adatkezelés jogalapja

    A szerződés teljesítése. Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés b) pont szerinti adatkezelés]

     A számla kiállítása 

    Kezelt adatok

    Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

    Az adatkezelés időtartama

    A kiállított számlákat az Sztv. 169. § (2) bekezdése alapján a számla kiállításától számított 8 évig meg kell őrizni.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. 159. § (1) bekezdése alapján a számla kibocsátása kötelező és azt számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig kell megőrizni. Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés].

    Az Sztv. 169. § (1)-(2) bekezdése alapján a gazdasági társaságoknak a könyvviteli elszámolást közvetlenül és közvetetten alátámasztó számviteli bizonylatot meg kell őrizniük.

     Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelés

    Kezelt adatok

    Név, cím, e-mail cím, telefonszám.

    Az adatkezelés időtartama

    Az Adatkezelő az adatokat a megrendelt áru kiszállításának időtartamáig kezeli.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az adatkezelési folyamat a megrendelt termék kiszállítása érdekében történik. Szerződés teljesítése Az (EU) 2016/679 RENDELET [GDPR] 6. cikk (1) bekezdés b) pont szerinti adatkezelés].

     Az áruszállításhoz kapcsolódó adatkezelések címzettjei, adatfeldolgozói 

    A címzett megnevezése:

    Magyar Posta Zrt.

    A címzett székhelye: 

    1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

    A címzett telefonszáma:  

    06-1-767-8272

    A címzett e-mail címe: 

    uzleti.ugyfelszolgalat@posta.hu

    Az címzett weboldala: 

    www.posta.hu

    Garanciális ügyintézés

    Tájékoztatjuk, hogy panaszkezeléssel, garanciális ügyintézéssel kapcsolatos adatkezelés csak abban az esetben valósul meg, ha Ön él valamelyik említett jogával.

    Kezelt adatok

    Vásárló neve, telefonszáma, email címe, a panasz tartalma.

    Az adatkezelés időtartama

    A garanciális panaszokat a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján 5 évig kell megőrizni.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az adatkezelési folyamat a garanciális panaszok kezelése érdekében történik.

    A vásárló önkéntes döntése, ha él a panaszhoz való jogával. Ebben az esetben a Fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése alapján 5 évig kell a panaszt megőrizni. Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerintiadatkezelés].

     Egyéb fogyasztóvédelmi panaszok kezelése 

    Kezelt adatok

    Vásárló neve, telefonszáma, email címe, panasz tartalma.

    Az adatkezelés időtartama

    A garanciális panaszokat a fogyasztóvédelemről szóló törvény alapján 5 évig kell megőrizni.

    Az adatkezelés jogalapja

    A vásárló önkéntes döntése, ha él a panaszhoz való jogával. Ebben az esetben a Fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése alapján 5 évig kell a panaszt megőrizni. Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerintiadatkezelés].

     A hozzájárulás igazolhatóságával kapcsolatban kezelt adatok 

    Kezelt adatok

    A hozzájárulás időpontja és az érintett IP címe.

    Az adatkezelés időtartama

    A jogszabályi előírások miatt a hozzájárulást később igazolni kell tudni, ezért az adattárolás időtartama az adatkezelés megszűnését követő elévülési ideig kerül tárolásra.

    Az adatkezelés jogalapja

    A regisztráció, a megrendelés, a hírlevélre történő feliratkozás során az informatikai rendszer eltárolja a hozzájárulással kapcsolatos informatikai adatokat a későbbi bizonyíthatóság érdekében.

    Az (EU) 2016/679 RENDELET [ GDPR ] 7. cikk (1) bekezdése írja elő ezt a kötelezettséget. [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés c) pont szerinti adatkezelés]

     Marketing célú adatkezelések

    A hírlevél-küldéssel kapcsolatos adatkezelés

    Kezelt adatok

    Név, e-mail cím

    Az adatkezelés időtartama

    Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az érintett önkéntes hozzájárulása, ami a hírlevélre történő feliratkozással ad meg az Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

     A személyre szabott reklámok küldésével és megjelenítésével kapcsolatos adatkezelés

    Kezelt adatok

    Vásárolt termékek

    Az adatkezelés időtartama

    Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

    Az adatkezelés jogalapja

    Az érintett önkéntes, külön hozzájárulása, amit az adat felvétel során ad meg az Adatkezelő számára [Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont szerinti adatkezelés]

     További adatkezelések

    Amennyiben az Adatkezelő további adatkezelést kíván végezni, akkor előzetes tájékoztatatást nyújt az adatkezelés lényeges körülményeiről (adatkezelés jogszabályi háttere és jogalapja, az adatkezelés célja, a kezelt adatok köre, az adatkezelés időtartama).

    Tájékoztatjuk Önt arról, hogy a hatóságok törvényi felhatalmazáson alapuló, írásbeli adatkéréseit az Adatkezelőnek teljesítenie kell. Az Adatkezelő az adattovábbításokról az Infotv. 15. § (2)-(3) bekezdésével összhangban nyilvántartást vezet (mely hatóságnak, milyen személyes adatot, milyen jogalapon, mikor továbbított az Adatkezelő), amelynek tartalmáról kérésére az Adatkezelő tájékoztatást nyújt, kivéve, ha a tájékoztatását törvény kizárja.

     A személyes adatok címzettjei

    A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

    Adatfeldolgozó

    Név

    KontorNET Számítástechnikai Szolgáltató Bt. KontorNET Számítástechnikai Szolgáltató Bt.

    Levelezési cím

    9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

    E-mail cím

    ugyfelszolgalat@startuzlet.hu

    Telefonszám

    +36 30 535 2181

    Weboldal

    http://startuzlet.hu/ugyfelszolgalat.html

    Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

    Hírlevélküldéssel összefüggő adatfeldolgozói tevékenység

    Hírlevélküldő

    Név

    KontorNET Számítástechnikai Szolgáltató Bt. KontorNET Számítástechnikai Szolgáltató Bt.

    Levelezési cím

    9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

    E-mail cím

    ugyfelszolgalat@startuzlet.hu

    Telefonszám

    +36 30 535 2181

    Weboldal

    http://startuzlet.hu/ugyfelszolgalat.html

    Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik a hírlevelek kiküldésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és e-mail címét a hírlevélküldéshez szükséges mértékben kezeli, az érintett kérésére azt haladéktalanul törli.

    Könyveléssel kapcsolatos adatkezelés

    Adatfeldolgozó

    Név

    Számolda Könyvelési és Kereskedelmi Kft.

    Székhely

    1031, Budapest Vitorla utca 11.

    E-mail cím

    info@szamolda.hu

    Telefonszám

    +36 1 242 77 46

    Weboldal

    https://www.szamolda.hu/

    Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.

     Az online fizetéssel kapcsolatos adatfeldolgozás

    Adatfeldolgozó

    Név

    OTP Mobil Kft.

    Székhely

    1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.

    E-mail cím

    +36 1/20/30/70 3-666-611

    Telefonszám

    ugyfelszolgalat@simple.hu

    Weboldal

    https://simplepay.hu/

    Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik az Online fizetés végrehajtásában. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett számlázási nevét nevét és címét, a rendelés számát és időpontját a polgári jogi elévülési időn belül kezeli.

     Az adatkezelés során Önt megillető jogok

    Az adatkezelés időtartamán belül Önt a Rendelet előírásai szerint az alábbi jogok illetik meg:

    • a hozzájárulás visszavonásának joga
    • személyes adatokhoz és az adatkezeléssel kapcsolatos információkhoz való hozzáférés
    • helyesbítéshez való jog
    • adatkezelés korlátozása,
    • törléshez való jog
    • tiltakozáshoz való jog
    • hordozhatósághoz való jog.

    Amennyiben Ön jogaival élni kíván, az az Ön azonosításával jár együtt, valamint az Adatkezelőnek Önnel szükségszeren kommunikálnia kell. Ezért az azonosítás érdekében személyes adatok megadására lesz szükség (de az azonosítás csak olyan adaton alapulhat, amelyet Adatkezelő egyébként is kezel Önről), valamint az Adatkezelő email fiókjában elérhetőek lesz az Ön adatkezeléssel kapcsolatos panasza a jelen tájékoztatóban, a panaszokkal kapcsolatban megjelölt időtartamon belül. Amennyiben Ön vásárlónk volt és panaszügyintézés, vagy garanciális ügyintézés érdekében szeretné magát azonosítani, az azonosításhoz kérjük adja meg rendelési azonosítóját is. Ennek felhasználásával Önt, mint vásárlót is be tudjuk azonosítani.

    Az adatkezeléssel kapcsolatos panaszokat legkésőbb 30 napon belül válaszolja megAdatkezelő.

     A hozzájárulás visszavonásának joga

    Ön bármikor jogosult az adatkezeléshez adott hozzájárulást visszavonni, ilyen esetben a megadott adatokat rendszereinkből töröljük. Kérjük azonban vegye figyelembe, hogy a még nem teljesített megrendelés esetén a visszavonás azzal a következménnyel járhat, hogy nem tudjuk Ön felé teljesíteni a kiszállítást. Emellett, ha a vásárlás már megvalósult, a számviteli előírások alapján a számlázással kapcsolatos adatokat nem törölhetjük rendszereinkből, valamint ha Önnek tartozása áll fenn felénk, akkor a követelés behajtásával kapcsolatos jogosérdek alapján adatait a hozzájárulás visszavonása esetén is kezelhetjük.

     A személyes adatokhoz való hozzáférés

    Ön jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy:

    • a kezelt személyes adatokhoz hozzáférést kapjon és
    • a következő információkról az Adatkezelő tájékoztassa:
    • az adatkezelés céljai;
    • az Önről kezelt személyes adatok kategóriái;
    • információ azon címzettekről vagy címzettek kategóriáiról, akikkel, illetve  amelyekkel a személyes adatokat Adatkezelő közölte vagy közölni fogja;
    • a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai;
    • az Ön azon joga, hogy kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és jogos érdeken alapuló adatkezelés esetén tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen;
    • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga;
    • ha az adatokat nem Öntől gyűjtötték be, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ;
    • az automatizált döntéshozatal tényéről (ha alkalmazott ilyen eljárás), ideértve a profilalkotást is, valamint legalább ezekben az esetekben az alkalmazott logikára és arra vonatkozóan érthető információkat, hogy az ilyen adatkezelés milyen  jelentőséggel, és Önre nézve milyen várható következményekkel bír.

    A jog gyakorlásának célja az adatkezelés jogszerűségének megállapítására és ellenőrzésére irányulhat, ezért többszöri tájékoztatás kérés esetén Adatkezelő méltányos költségtérítést számolhat fel a tájékoztatás teljesítéséért cserébe.

    A személyes adatokhoz való hozzáférést Adatkezelő úgy biztosítja, hogy az Ön azonosítását követően emailben juttatja el Önhöz a kezelt személyes adatokat és az információkat.

    Amennyiben regisztrációval rendelkezik, akkor a hozzáférést úgy biztosítjuk, hogy a felhasználói fiókjába belépve tudja az Önről kezelt személyes adatokat megtekinteni és ellenőrizni.

    Kérjük, hogy kérelmében jelölje meg, hogy a személyes adatokhoz kér hozzáférést, vagy az adatkezeléssel kapcsolatos információkat kéri.

    Helyesbítéshez való jog

    Ön jogosult arra, hogy kérésére Adatkezelő késedelem nélkül helyesbítse az Önre vonatkozó pontatlan személyes adatokat.

    Adatkezelés korlátozásához való jog

    Ön jogosult arra, hogy kérésére Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

    • Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát, ha a pontos adat azonnal megállapítható, akkor nem kerül sor a korlátozásra;
    • az adatkezelés jogellenes, de Ön ellenzi az adatok törlését bármely okból (például azért mert az Ön számára jogi igény érvényesítése miatt fontosak az adatok), ezért nem az adatok törlését kéri, hanem ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;
    • az Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra a megjelölt adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy
    • Ön tiltakozott az adatkezelés ellen, de Adatkezelő jogos érdeke is megalapozhatja az adatkezelést, ez esetben amíg megállapításra nem kerül, hogy Adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Ön jogos indokaival szemben, az adatkezelést korlátozni kell.

    Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak azérintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

    Adatkezelő az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen (legalább a korlátozás feloldását megelőző 3 munkanappal) tájékoztatja Önt.

    Törléshez - elfeledtetéshez való jog

    Ön jogosult arra, hogy Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje az Önre vonatkozó személyes adatokat, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

    • a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat Adatkezelő gyűjtötte vagy más módon kezelte;
    • Ön visszavonja hozzájárulását és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
    • Ön tiltakozik a jogos érdeken alapuló adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok (azaz jogos érdek) az adatkezelésre,
    • a személyes adatokat Adatkezelő jogellenesen kezelte és ez a panasz alapján megállapítást nyert,
    • a személyes adatokat az Adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell.

    Ha az Adatkezelő bármely jogszerű oknál fogva nyilvánosságra hozta az Önről kezelt személyes adatot, és bármely fent megjelölt okból törölni köteles azt, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével köteles megtenni az észszerűen elvárható lépéseket – ideértve technikai intézkedéseket – annak érdekében, hogy tájékoztassa az adatokat kezelő más adatkezelőket, hogy Ön kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

    A törlés nem alkalmazandó, amennyiben az adatkezelés szükséges:

    • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;
    • a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése (ilyen eset a számlázás keretében megvalósuló adatkezelés, mivel a számla megőrzését jogszabály írja elő), illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlás keretében végzett feladat végrehajtása céljából;
    • jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez (pl.: ha Adatkezelőnek Ön felé követelése áll fenn és azt még nem teljesítette, vagy fogyasztói, adatkezelési panasz intézése van folyamatban).

    Tiltakozáshoz való jog

    Ön jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak jogos érdeken alapuló kezelése ellen. Ebben az esetben Adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha az bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

    Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, Ön jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon az Önre vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha Ön tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

    Hordozhatósághoz való jog

    Amennyiben az adatkezelés automatizált módon valósul meg, vagy ha az adatkezelés az Ön önkéntes hozzájárulásán alapul, Önnek joga van arra, hogy kérje Adatkezelőtől, hogy az Ön által az Adatkezelő részére megadott adatokat megkapja, amit Adatkezelő xml, JSON, vagy csv formátumban bocsát az Ön rendelkezésére, ha ez technikailag megvalósítható, akkor kérheti, hogy az Adatkezelő az adatokat ebben a formában más adatkezelő számára továbbítsa.

    Automatizált döntéshozatal

    Ön jogosult arra, hogy ne terjedjen ki Önre az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen alapuló döntés hatálya (ideértve a profilalkotást is), amely Önre nézve joghatással járna vagy Önt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené. Ezekben az esetekben Adatkezelő köteles megfelelő intézkedéseket tenni az érintett jogainak, szabadságainak és jogos érdekeinek védelme érdekében, ideértve az érintettnek legalább azt a jogát, hogy az adatkezelő részéről  emberi beavatkozást kérjen, álláspontját kifejezze, és a döntéssel szemben kifogást nyújtson be.

    A fentiek nem alkalmazandóak abban az esetben, ha a döntés:

    • Ön és az adatkezelő közötti szerződés megkötése vagy teljesítése érdekében szükséges;
    • meghozatalát az adatkezelőre alkalmazandó olyan uniós vagy tagállami jog teszi lehetővé, amely Ön jogainak és szabadságainak, valamint jogos érdekeinek védelmét szolgáló megfelelő intézkedéseket is megállapít; vagy
    • az Ön kifejezett hozzájárulásán alapul.

     Adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés

    További adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-94855/2016.

     Adatbiztonsági intézkedések

    Az Adatkezelő kijelenti, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket hozott annak érdekében, hogy a személyes adatok védje a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

    Az Adatkezelő a szervezeti és technikai lehetőségekhez képest mindent megtesz annak érdekében, hogy adatfeldolgozói is megfelelő adatbiztonsági intézkedéseket tegyenek, amikor az Ön személyes adataival dolgoznak.

    Jogorvoslati lehetőségek

    Amennyiben Ön szerint az Adatkezelő megsértette valamely, az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezést, vagy nem teljesítette valamely kérelmét, akkor vélelmezett jogellenes adatkezelés megszüntetése érdekében a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálati eljárását kezdeményezheti (levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu).

    Tájékoztatjuk emellett arról is, hogy az adatkezelésre vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése esetén, vagy ha az Adatkezelő nem teljesítette valamely kérelmét, akkor az Adatkezelővel szemben polgári pert indíthat bíróság előtt.

     Adatkezelési tájékoztató módosítása

    Az adatvédelmi szabályzatot rendszeresen felülvizsgáljuk, és fenntartjuk annak jogát, hogy az abban foglalt rendelkezéseket bármikor módosítsuk, illetve visszavonjuk.

    Amennyiben az Adatkezelő a gyűjtött adatokkal kapcsolatban a gyűjtésük céljától eltérő célból további adatkezelést kíván végezni a további adatkezelést megelőzően tájékoztatja Önt az adatkezelés céljáról és az alábbi információkról:

    • a személyes adatok tárolásának időtartamáról, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az időtartam meghatározásának szempontjairól;
    • azon jogáról, hogy kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes
    • adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását,
    • és jogos érdeken alapuló adatkezelés esetén tiltakozhat a személyes adatok kezelése
    • ellen, valamint a hozzájáruláson, vagy szerződéses kapcsolaton alapuló adatkezelés
    • esetén kérheti az adathordozhatósághoz való jog biztosítását;
    • hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén arról, hogy a hozzájárulást Ön bármikor visszavonhatja,
    • a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának jogáról;
    • arról, hogy a személyes adat szolgáltatása jogszabályon vagy szerződéses kötelezettségen alapul vagy szerződés kötésének előfeltétele-e, valamint hogy az Ön
    • köteles-e a személyes adatokat megadni, továbbá hogy milyen lehetséges következményeikkel járhat az adatszolgáltatás elmaradása;
    • az automatizált döntéshozatal tényéről (ha alkalmazott ilyen eljárás), ideértve a profilalkotást is, valamint legalább ezekben az esetekben az alkalmazott logikára és arra vonatkozóan érthető információkat, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel, és
    • Önre nézve milyen várható következményekkel bír.

     Az adatkezelés csak ezt követően kezdődhet meg, amennyiben az adatkezelés jogalapja hozzájárulás, az adatkezeléshez a tájékoztatáson felül Önnek hozzá is kell járulnia.

    A jelen dokumentum a webshop működésével kapcsolatban minden releváns adatkezelési információt tartalmaz az Európai Unió 2016/679 számú Általános Adatvédelmi Rendelete (a továbbiakban: Rendelet. GDPR) és a 2011. évi CXII. tv. (a továbbiakban: Infotv.) alapján.

     

     

     

    Kosárba

    Kosárba helyezve

    Betöltés...

    ...
    Hiba

    Sikertelen művelet

    Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.