Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

Militaria-Nagyáruház Web-Áruház üzletszabályzata:
Forgalmazó:Rothbart Kereskedelmi Kft.
Az áruházban vásárolható termékeket a Rothbart Kft. forgalmazza.

KÉREM! VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY  JELENLEG CSAK  WEBÁRUHÁZKÉNT MŰKÖDIK.  

Mobil:+36(30) 9710-380,
Email: militaria.webarhaz@gmail.com
Web:www.militaria-nagyaruház.hu

2.Vásárlás

Kedves Vásárlók! A vásárláskor a termék méretét és a színét a MEGJEGYZÉS rovatba kérem beírni.

A Rothbart Kft. vásárlási feltételei kizárólag Magyarországon érvényesek.Külföldről történő megrendelés esetén eltérhet a magyar feltételektől.Webáruházunkban bárki vásárolhat miután a Regisztráció menüpont alatt regisztráltatta magát majd regisztrált felhasználóként az e-mail címével és egy általa megadott jelszóval a belépés menüpontnál áruházunkba bejelentkezik.
Az áruk kiválasztása egy virtuális kosárba történik.A kiválasztott áruk listáját a képernyő bal oldalán,alul megjelenő "kosár" feliratú ablakban láthatjuk.A kosarat a vásárlás során mindvégig látja a képernyőn.A megrendelés gombra kattintva lehet elindítani a megrendelés folyamatát.A következő képernyőn a vásárláshoz,az áru szállításához szükséges adatokat (név,cím,telefonszám,email cím) kérjük.Adatait rendszerünk megőrzi,lehetősége van arra,hogy a megadott e-mail címével és egy jelszóval párosítva elmentsük.A legközelebbi vásárlás alkalmával így már automatikusan a rendszer rendelkezésére állnak.Adategyeztetés után a "Megrendelés" gombbal elindíthatja a fizetés folyamatát.
Áruházunkban a fizetés jelenleg utánvéttel vagy banki átutalással történik. Miután véglegesítette rendelését,a megadott e-mail címre küldünk egy vásárlás visszaigazolást, ami tartalmazza a megrendelés adatait,ezután az egyes áruk mellett feltüntetett határidőn belül feladjuk a megrendelt terméket.Ha valamely tétellel nincs megelégedve,két napon belül módosíthatja megrendelését.Felhívjuk a figyelmet arra,hogy használt árut sem cserélni sem visszavenni nem tudunk, de ha más méretre van szükség arra kicseréljük.Ebben az esetben az oda-vissza szállítás költsége a Vevőt terheli.

Azon megjelölt áruinknál ahol fel van tüntetve,hogy csak rendelésre, a vételár 50%-át előre ki kell fizetni. Ilyen megrendelést stornírozni nem lehet! Amennyiben nem beszerezhető, abban az esetben az előleg visszafizetésre kerül.

Kérem  olvassa el a postai szállításra vonatkozó értesítést.

Vételár és a szállítás költségei.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár.A szállítási költség a szállítás helyétől illetve a csomag értekétől,súlyától függően változhat.A szállítási költségek a Magyar Posta Rt.árait szerint alakulnak.A Magyarország területére feladott áruk ára az Áfát is tartalmazza. Általában 2 kg-ig normál méretű csomag 2400 Ft utánvétel esetén, előreutalás esetén 2.000 FT. 

Felhívjuk figyelmét arra,hogy az ún. harmadik országban nem áll módunkban rendelést teljesíteni.
Csomagolási költséget nem számítunk fel.
A szállítási költség az utánvét díját is tartalmazza.       

Kérem, vegyék figyelembe, hogy webáruházunkban NEM lehetséges KÁRTYÁS vásárlás. PayPal opciós fizetés sem lehetséges .

Kérem vegyék figyelembe!

Átutalásos  fizetés esetén a termékek árát plusz a szállítási költséget kell átutalni. 

Abban az esetben, ha a termék árát és a feladás díját banki előreutalással teljesítik és a becsomagolt küldemény magassága nem haladja meg a 2 centimétert, ajánlott levélként tudjuk feladni Önöknek, aminek a díja 1.000 Ft.

Számlaszám: ROTHBART KFT    OTP BANK    11703006-20467197


Módosítás,elállás joga.
A vevő a vásárlástól (szerződés létrejöttétől) számított 2 napon belül vételi szándékától indoklás nélkül elállhat.Kivételt képez az írásbeli megrendelés alapján megrendelt nem raktáron tartott árucikk. Átutalásos fizetés esetén a Rothbart Kft. kötelezettséget vállal,hogy a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul,de legkésőbb 30 napon belül visszafizeti.


Elállását kérjük jelezze az alábbi utakon:
- Elektronikus úton: militaria.webarhaz@gmail.com
- Telefonon +36(30) 971 0380
- Postai úton az Rothbart Kft. 7361 Kaposszekcső, Liget ltp. 10. alatti címén

Három napon túli elállás esetén a Kft.a teljesítés érdekében felmerült költségeit megtéríttetheti a vevővel.

Szavatosság
A Rothbart Kft. az eladott árukra a törvényben megállapított szavatossági időt vállal.Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállal.

Reklamáció
A szolgáltatással kapcsolatos panaszait (töréskár, hibás termék, elégtelen kiszolgálás) az alábbi úton intézheti:
-Telefonon a +36(30) 971 0380 számon
-Postai úton az Rothbart Kft.H-7361 Kaposszekcső, Liget ltp. 10. 

Amennyiben az áruház használatával kapcsolatban további tennivalókat kíván megismerni,kérjük,forduljon a rendszer adminisztrátorához segítségért.

Jó vásárlást kívánunk!
Adatvédelmi szabályok :

A résztvevők személyes adatainak a felhasználása az Adatvédelmi Törvény hatályos rendelkezéseinek értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt.

A Rothbart Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Külön rendelkezés hiányában a Rothbart Kft a regisztrációnál megadott E-mail címen a későbbiekben tájékoztatást küld akcióiról és újdonságairól.