Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

Militaria-Nagyáruház Web-Áruház üzletszabályzata:
Forgalmazó:Rothbart Kereskedelmi Kft.
Az áruházban vásárolható termékeket a Rothbart Kft. forgalmazza.

KÉREM! VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY  JELENLEG CSAK  WEBÁRUHÁZKÉNT MŰKÖDIK.  

Iroda:Telefon./Fax:+36(1) 240 6879
Mobil:+36(30) 9710-380,
Email: militaria.webarhaz@gmail.com
Web:www.militaria-nagyaruház.hu

2.Vásárlás

Kedves Vásárlók! A vásárláskor a termék méretét és a színét a MEGJEGYZÉS rovatba kérem beírni.

A Rothbart Kft. vásárlási feltételei kizárólag Magyarországon érvényesek.Külföldről történő megrendelés esetén eltérhet a magyar feltételektől.Webáruházunkban bárki vásárolhat miután a Regisztráció menüpont alatt regisztráltatta magát majd regisztrált felhasználóként az e-mail címével és egy általa megadott jelszóval a belépés menüpontnál áruházunkba bejelentkezik.
Az áruk kiválasztása egy virtuális kosárba történik.A kiválasztott áruk listáját a képernyő bal oldalán,alul megjelenő "kosár" feliratú ablakban láthatjuk.A kosarat a vásárlás során mindvégig látja a képernyőn.A megrendelés gombra kattintva lehet elindítani a megrendelés folyamatát.A következő képernyőn a vásárláshoz,az áru szállításához szükséges adatokat (név,cím,telefonszám,email cím) kérjük.Adatait rendszerünk megőrzi,lehetősége van arra,hogy a megadott e-mail címével és egy jelszóval párosítva elmentsük.A legközelebbi vásárlás alkalmával így már automatikusan a rendszer rendelkezésére állnak.Adategyeztetés után a "Megrendelés" gombbal elindíthatja a fizetés folyamatát.
Áruházunkban a fizetés jelenleg utánvéttel vagy banki átutalással történik. Miután véglegesítette rendelését,a megadott e-mail címre küldünk egy vásárlás visszaigazolást, ami tartalmazza a megrendelés adatait,ezután az egyes áruk mellett feltüntetett határidőn belül feladjuk a megrendelt terméket.Ha valamely tétellel nincs megelégedve,két napon belül módosíthatja megrendelését.Felhívjuk a figyelmet arra,hogy használt árut sem cserélni sem visszavenni nem tudunk, de ha más méretre van szükség arra kicseréljük.Ebben az esetben az oda-vissza szállítás költsége a Vevőt terheli.

Azon megjelölt áruinknál ahol fel van tüntetve,hogy csak rendelésre, a vételár 50%-át előre ki kell fizetni. Ilyen megrendelést stornírozni nem lehet! Amennyiben nem beszerezhető, abban az esetben az előleg visszafizetésre kerül.

Kérem  olvassa el a postai szállításra vonatkozó értesítést.

Vételár és a szállítás költségei.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár.A szállítási költség a szállítás helyétől illetve a csomag értekétől,súlyától függően változhat.A szállítási költségek a Magyar Posta Rt.árait szerint alakulnak.A Magyarország területére feladott áruk ára az Áfát is tartalmazza. Általában 2kiloig normál méretű csomag 2400 Ft utánvétel esetén, előreutalás esetén 2.000 FT. 

Felhívjuk figyelmét arra,hogy az ún. harmadik országban nem áll módunkban rendelést teljesíteni.
Csomagolási költséget nem számítunk fel.
A szállítási költség az utánvét díját is tartalmazza.       

Kérem, vegyék figyelembe, hogy webáruházunkban NEM lehetséges KÁRTYÁS vásárlás. PayPal opciós fizetés sem lehetséges .

Kérem vegyék figyelembe!

Átutalásos  fizetés esetén a termékek árát plusz a szállítási költséget kell átutalni. Az átutalásos fizetés esetén a levélküldemény 700Ft, 2,5cm-ig, amit ajánlott levélként tudunk feladni Önöknek. 

Számlaszám: ROTHBART KFT    OTP BANK    11703006-20467197


Módosítás,elállás joga.
A vevő a vásárlástól (szerződés létrejöttétől) számított 2 napon belül vételi szándékától indoklás nélkül elállhat.Kivételt képez az írásbeli megrendelés alapján megrendelt nem raktáron tartott árucikk. Átutalásos fizetés esetén a Rothbart Kft. kötelezettséget vállal,hogy a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul,de legkésőbb 30 napon belül visszafizeti.
Elállását kérjük jelezze az alábbi utakon:
- Elektronikus úton:aniko.roth@freemail.hu
- Telefonon a +36(1) 387-2767vagy a+36(1) 240-6879 számon
- Postai úton az Rothbart Kft.mintaboltja 1032 Budapest Zápor u. 53 alatti címén
- Személyesen a Rothbart Kft. telephelyén H-1032.Budapest Zápor u 53. 
Három napon túli elállás esetén a Kft.a teljesítés érdekében felmerült költségeit megtéríttetheti a vevővel.

Szavatosság
A Rothbart Kft. az eladott árukra a törvényben megállapított szavatossági időt vállal.Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállal.

Reklamáció
A szolgáltatással kapcsolatos panaszait (töréskár, hibás termék, elégtelen kiszolgálás) az alábbi úton intézheti:
-Telefonon a +36(1) 387-2767 számon
-Postai úton az Rothbart Kft.H-1032.Budapest Zápor u 53 
-Személyesen a Rothbart Kft. telephelyén.H-1032 Budapest Zápor-u.53
Amennyiben az áruház használatával kapcsolatban további tennivalókat kíván megismerni,kérjük,forduljon a rendszer adminisztrátorához segítségért.

Jó vásárlást kívánunk!
Adatvédelmi szabályok :

A résztvevők személyes adatainak a felhasználása az Adatvédelmi Törvény hatályos rendelkezéseinek értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt.

A Rothbart Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Külön rendelkezés hiányában a Rothbart Kft a regisztrációnál megadott E-mail címen a későbbiekben tájékoztatást küld akcióiról és újdonságairól.