Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

Üzletszabályzat és vásárlási feltételek

Militaria-Nagyáruház Web-Áruház üzletszabályzata:
Forgalmazó:Rothbart Kereskedelmi Kft.
Az áruházban vásárolható termékeket a Rothbart Kft. forgalmazza.

KÉREM! VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY  JELENLEG CSAK  WEBÁRUHÁZKÉNT MŰKÖDIK A BOLTOM. SZEMÉLYES KISZOLGÁLÁSRA CSAK  BAKANCS VAGY KABÁT VÁSÁRLÁSÁNÁL VAN LEHETŐSÉG.


Iroda:Telefon./Fax:+36(1) 240 6879
Mobil:+36(30) 9710-380,
Email: info@militaria-nagyaruhaz.hu
Web:www.militaria-nagyaruház.hu

2.Vásárlás

Kedves Vásárlók! A vásárláskor a termék méretét és a színét a MEGJEGYZÉS rovatba kérem beírni.

A Rothbart Kft. vásárlási feltételei kizárólag Magyarországon érvényesek.Külföldről történő megrendelés esetén eltérhet a magyar feltételektől.Webáruházunkban bárki vásárolhat miután a Regisztráció menüpont alatt regisztráltatta magát majd regisztrált felhasználóként az e-mail címével és egy általa megadott jelszóval a belépés menüpontnál áruházunkba bejelentkezik.
Az áruk kiválasztása egy virtuális kosárba történik.A kiválasztott áruk listáját a képernyő bal oldalán,alul megjelenő "kosár" feliratú ablakban láthatjuk.A kosarat a vásárlás során mindvégig látja a képernyőn.A megrendelés gombra kattintva lehet elindítani a megrendelés folyamatát.A következő képernyőn a vásárláshoz,az áru szállításához szükséges adatokat (név,cím,telefonszám,email cím) kérjük.Adatait rendszerünk megőrzi,lehetősége van arra,hogy a megadott e-mail címével és egy jelszóval párosítva elmentsük.A legközelebbi vásárlás alkalmával így már automatikusan a rendszer rendelkezésére állnak.Adategyeztetés után a "Megrendelés" gombbal elindíthatja a fizetés folyamatát.
Áruházunkban a fizetés jelenleg utánvéttel vagy banki átutalással történik. Miután véglegesítette rendelését,a megadott e-mail címre küldünk egy bizonylatot ami tartalmazza a megrendelés adatait,ezután az egyes áruk mellett feltüntetett határidőn belül feladjuk a megrendelt terméket.Ha valamely tétellel nincs megelégedve,két napon belül módosíthatja megrendelését.Felhívjuk a figyelmet arra,hogy használt árut sem cserélni sem visszavenni nem tudunk de ha más méretre van szükség arra kicseréljük.Ebben az esetben az oda-vissza szállítás költsége a Vevőt terheli.Azon megjelölt áruinknál ahol fel van tüntetve,hogy csak rendelésre, a vételár 50%-át előre ki kell fizetni.Ilyen megrendelést stornírozni nem lehet! Amennyiben nem beszerezhető, abban az esetben az előleg visszafizetésre kerül.

Kérem  olvassa el a postai szállításra vonatkozó értesítést.

Vételár és a szállítás költségei.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár.A szállítási költség a szállítás helyétől illetve a csomag értekétől,súlyától függően változhat.A szállítási költségek a Magyar Posta Rt.árait szerint alakulnak.A Magyarország területére feladott áruk ára az Áfát is tartalmazza. Általában 2kiloig normál méretű csomag 2200Ft.Sajnos a posta 2017 jan. 1-től felemelte a csomagok árát. A legkisebb csomagdíj a fenti.
Felhívjuk figyelmét arra,hogy az ún. harmadik országban nem áll módunkban rendelést teljesíteni.
Csomagolási költséget nem számítunk fel.
A szállítási költség az utánvét díját is tartalmazza.       Kérem, vegyék figyelembe, hogy üzletünkben NEM lehetséges KÁRTYÁS vásárlás. PayPal opciós fizetés sem lehetséges .

Kérem vegyék figyelembe!

Átutalásos  fizetés esetén a termékek árát plusz a szállítási költséget kell átutalni. Az átutalásos fizetés esetén a levélküldemény 700Ft, 2,5cm-ig, és természetesen nem nagy terjedelmű, (pl: polifom) a csomagküldemény 1800Ft-ot kell a termék (termékek) árához hozzáadni.

Számlaszám: ROTHBART KFT    OTP BANK    11703006-20467197


Módosítás,elállás joga.
A vevő a vásárlástól (szerződés létrejöttétől) számított 2 napon belül vételi szándékától indoklás nélkül elállhat.Kivételt képez az írásbeli megrendelés alapján megrendelt nem raktáron tartott árucikk. Átutalásos fizetés esetén a Rothbart Kft. kötelezettséget vállal,hogy a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul,de legkésőbb 30 napon belül visszafizeti.
Elállását kérjük jelezze az alábbi utakon:
- Elektronikus úton:aniko.roth@freemail.hu
- Telefonon a +36(1) 387-2767vagy a+36(1) 240-6879 számon
-Postai úton az Rothbart Kft.mintaboltja 1032 Budapest Zápor u. 53 alatti címén
-Személyesen a Rothbart Kft. telephelyén H-1032.Budapest Zápor u 53. 
Három napon túli elállás esetén a Kft.a teljesítés érdekében felmerült költségeit megtéríttetheti a vevővel.

Szavatosság
A Rothbart Kft. az eladott árukra a törvényben megállapított szavatossági időt vállal.Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért felelősséget nem vállal.

Reklamáció
A szolgáltatással kapcsolatos panaszait (töréskár, hibás termék, elégtelen kiszolgálás) az alábbi úton intézheti:
-Telefonon a +36(1) 387-2767 számon
-Postai úton az Rothbart Kft.H-1032.Budapest Zápor u 53 
-Személyesen a Rothbart Kft. telephelyén.H-1032 Budapest Zápor-u.53
Amennyiben az áruház használatával kapcsolatban további tennivalókat kíván megismerni,kérjük,forduljon a rendszer adminisztrátorához segítségért.

Jó vásárlást kívánunk!
Adatvédelmi szabályok :

A résztvevők személyes adatainak a felhasználása az Adatvédelmi Törvény hatályos rendelkezéseinek értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely vagy akár az összes általa megadott információt.

A Rothbart Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.

Külön rendelkezés hiányában a Rothbart Kft a regisztrációnál megadott E-mail címen a későbbiekben tájékoztatást küld akcióiról és újdonságairól.