Kosár

>>>
 
 

Belépés

 


 

Felhívom Kedves Vásárlóim figyelmét, hogy a Mintabolt ( zápor utca 53)
2015 okt.5-től  előre nem látható ideig  ZÁRVA van.  A Web- áruház változatlanul  üzemel.
Megértésüket   KÖSZÖNÖM

www.militaria-nagyaruhaz.hu

Telefon: 061 240 6879


- Termékeink megrendelhetőek web áruházunkban,
 

Cím: 1032,Budapest Zápor utca 53. (Ez egy panelház alatt lévő üzlethelyiség.)
Részletes térkép >>
Telefonszám: +36(1)240-6879



Tájékoztatóért vagy útbaigazításért a 06(30)9710-380-as telefonszámon   érdeklődhetnek.  Kérjük önöket, hogy a megadott mobiltelefonszámot csak a   nyitvatartási időben hívják!!!!     

Üdvözöljük a Rothbart Kereskedelmi Kft. és a Waffen Roth GmbH &   Co.KG./Obrigheim-Deutschland által közösen üzemeltetett-az első magyar   Military-Online Áruház a
www.militaria-nagyaruhaz.hu web-oldalunkon.

     

Cégünk első alapítása 1907-ben volt budapesti   székhellyel.1907-töl 1974-ig főként borotvapengéket és finom acélárukat   forgalmaztunk.
Itt egy hosszabb szünet következett majd 1996 óta   ismét színesítjük a magyar piacot.Célunk,hogy a kisebb pénzű emberek   részére is jó minőségű használt vagy új katonai felszereléseket   biztosítsunk szabadidejük teljesebb eltöltéséhez,outdoor és túlélő   túratervek teljesítéséhez,önkormányzatok polgárőrségeinek olcsóbb   felszereléséhez,security-biztonsági cégek felszerelési költségeinek   csökkentéséhez,rendvédelmi szervek modernebb felszereléséhez.
Kívánságaival vagy ötleteivel forduljon az áruház üzemeltetőjéhez.

info@militaria-nagyaruhaz.hu

Figyelem: Amennyiben egy termékünk elfogy a beszerzés körülbelül két   hetet vesz igénybe ilyenkor természetesen a szállítási határidő   meghosszabbodik. A megrendelőt ebben az esetben értesítjük.